Traduci la Preturi Mici | 0721.557.975 | contact@biroutraducere.ro
Traduci la Preturi Mici | 0721.557.975 | contact@biroutraducere.ro

Birou traduceri Bucuresti – echivalarea actelor de studii

Birou traduceri Bucuresti va poate ajuta cu intreaga procedura pentru echivalarea studiilor in strainatate.

De multe ori, pentru obtinerea unui loc de munca in strainatate, angajatorii solicita echivalarea studiilor superioare efectuate in Romania.

Echivalarea studiilor presupune mai multe etape:

  1. Obtinerea pe actele de studii (diplome, foi matricole) a stampilei de echivalare de la Centrul National de Recunoastere si Echivalare a Diplomelor (CNRED).
  2. Obtinerea apostilei pe documentele originale
  3. Traducerea documentelor in limba statului respectiv sau intr-o limba de circulatie internationala.
  4. Legalizarea traducerilor la notar.
  5. Obtinerea apostilei pe traduceri.
  6. Prezentarea documentelor si traducerilor angajatorului strain.

Pentru obtinerea stampilei de echivalare de la CNRED, costul este de 20 lei/document, iar daca apelati la birou traduceri Bucuresti, la acest cost se adauga 100 lei comisionul nostru.

Important: Pentru obtinerea stampilei de echivalare, se depune la CNRED, adeverinta de autenticitate a documentelor respective, emisa de institutia de invatamant superior ce a eliberat actele.

Pentru obtinerea apostilei pe documentele originale se merge la Prefectura Bucuresti (Casa Presei Libere). La aceasta institutie, acest serviciu este gratuit si se va achita doar 100 lei comisionul biroului de traduceri.

Documentele sunt traduse de catre un traducator autorizat, iar apoi traducerile se legalizeaza la un notar public.

Important: Traducerile se pot legaliza doar la unul din notariatele unde traducatorul are depus specimen de semnatura. Pentru legalizarea traducerilor este obligatoriu sa se prezinte notarului documentele ce au fost traduse in original. Costul este de 36 lei/document. In cazul in care ne ocupam noi de legalizarea traducerilor la notar, costul este de 41-50 lei/document, in functie de numarul documentelor.

Apostilarea traducerilor se realizeaza de catre Camera Notarilor Publici. Costul este de 42 lei/document. In cazul in care apelati la biroul nostru de traduceri pentru aceasta procedura, la costul de 42 lei/document, se adauga 100 lei comisionul biroului.

Daca doriti sa va angajati in strainatate si aveti nevoie de ajutor cu procedura de echivalare a actelor de studii, birou traduceri Bucuresti va sta la dispozitie.

Call Now Button
× Live WhatsApp