Traduci la Preturi Mici | 0721.557.975 | contact@biroutraducere.ro
Traduci la Preturi Mici | 0721.557.975 | contact@biroutraducere.ro

Birou Traduceri Sector 1

Sectorul 1 al capitalei este situat in partea de NORD-VEST a municipiului Bucuresti. Ca numar de locuitori, este cel mai mic, cu 194.608 locuitori (11.6% din populatia totala a Bucurestiului), insa, paradoxal, ca suprafata este cel mai mare sector, avand 67.5km patrati (1/3 din suprafata totala a Bucurestiului). Acest curios lucru se poate datora, cred, si faptului ca fata de alte sectoare, in sectorul 1 exista bineinteles cladiri de locuinte si case, insa predomina cladirile de birouri si spatiile comerciale care gazduiesc companii nationale si transnationale.

Zonele cu cele mai multe sedii de firme dar si fabrici din sector sunt Baneasa, Pipera, Bucurestii Noi, dar si  cele de la limita dintre sectorul 1 si zonele limitrofe ale capitalei. Afirm acest lucru bazandu-ma pe statistica micii mele intreprinderi : birou traduceri sector 1. Am primit foarte multe comenzi de traduceri ( de la acte personale la diferite contracte) de la persoane care sunt angajatori sau angajati in cadrul corporatiilor mai sus mentionate, dar si de la investitorii straini care doresc sa inchirieze spatii comerciale in aceste zone, preturile fiind foarte rezonabile.

Insa am observant ca desi sectorul 1 abunda in acest gen de locatii, printre sediile de firme rar vei gasi, plimbandu-te in aceste zone, un afis pe care sa scrie de exemplu birou traduceri sector 1 sau orice alt titlu care sa indice prestarea serviciilor de interpretariat si traduceri. De aceea, pentru a fi utila, prin afacerea mea dar si pentru a o promova destul de usor, am decis sa preiau si sa predau comenzi de traduceri la sediile sau domiciliile clientilor din sectorul 1 (sau intr-un punct stabilit cu acestia) gratuit, indiferent de costul acestora.

Astfel, indiferent in ce sector de activitate lucrezi sau vrei sa iti deschizi o afacere si ai nevoie de servicii de traduceri ori pur si simplu ai probleme personale de rezolvat la notar care necesita interpretare oficiala, birou traduceri sector 1 va asteapta comenzile telefonic sau prin e-mail.

Call Now Button
× Live WhatsApp