Traduci la Preturi Mici | 0721.557.975 | contact@biroutraducere.ro
Traduci la Preturi Mici | 0721.557.975 | contact@biroutraducere.ro

Birou Traduceri Sector 2

Dupa o experienta de ceva timp ca secretara la un birou traduceri sector 2, am hotarat sa incep o astfel de afacere pe cont propriu. De la inceput, m-a atras domeniul traducerilor si ce este cel mai important intr-o astfel de activitate, imi place sa lucrez cu oamenii.

Lucrand la acel birou am observat ca de cele mai multe ori clientii sunt foarte ocupati sau dispun de putin timp pentru rezolvarea mai multor probleme.

De aceea, atunci cand am deschis firma de traduceri, m-am gandit sa fac lucrurile cat mai simple pentru client. Am ales sa preiau si sa predau personal gratuit comanda, indiferent de costul acesteia, la sediul/ domiciliul clientului sau intr-un punct convenabil pentru acesta.

In afara de acest aspect, prin eliminarea cheltuielilor cu chiria unui spatiu destinat sediului, intretinerea acestuia, utilitati etc. putem oferi clientilor nostri preturi  mici, comparativ cu alte firme de traduceri ce detin birouri in spatii inchiriate.

In acest fel, clientul castiga timp si beneficiaza de preturi mici, iar birou traduceri sector 2 castiga in fiecare zi clienti multumiti.

Pentru a fi corecti, trebuie mentionat faptul ca sunt si alte birouri de traduceri care ofera servicul de curierat gratuit pentru preluarea/predarea  documentelor, insa doar daca comanda depaseste o anumita suma si de obicei prin curier. Noi oferim serviciul de curierat gratuit, indiferent de costul comenzii si intotdeauna printr-un reprezentant al firmei. Atat la preluarea cat si la predarea documentelor este de preferat sa vina un reprezentant  al firmei si un un curier oarecare, pentru a vedea documentele, a explica clientului cum se solicita traducerile( dupa caz autorizate, legalizate, etc), cum se vor pregati documentele, estimarea costului, etc.

In acest sens, biroul nostru de traduceri ofera preluarea/predarea comenzilor, indiferent de costul acestora, in majoritatea zonelor din Bucuresti, inclusiv in sector 2.

Birou traduceri sector 2 va asteapta cu comenzi la numarul de telefon 0721557975 sau pe e-mail la contact@biroutraducere.ro.

Call Now Button
× Live WhatsApp