Traduci la Preturi Mici | 0721.557.975 | contact@biroutraducere.ro
Traduci la Preturi Mici | 0721.557.975 | contact@biroutraducere.ro

Limba Germana – Birou Traduceri Bucuresti

Limba germana face parte din grupul vestic al limbilor germanice.

Limba germana este limba oficiala in urmatoarele tari: Germania, Austria si Liechteinstein, si una din limbile oficiale in Belgia, Luxemburg si Elvetia. Totodata, limba germana este vorbita ca limba materna de cca 45.000 de persoane in Cehia si de 110.000 persoane in Ungaria.

In tara noastra, limba germana este vorbita de 60.000 de persoane (fie ca este limba lor materna –sasi, secui, fie ca au invatat-o in institutiile de invatamant sau au fost nevoiti sa o invete direct in strainatate la studii sau la munca).

Raportandu-ne la cererile pe care le-am avut in ultimele luni la biroul nostru de traduceri, putem afirma ca intr-adevar multi romani aleg Germania ca tara tinta pentru a lucra in diverse domenii, dar in special in sectorul tehnic sau sectorul tehnologic/IT. Pentru angajarea in una din tarile mentionate mai sus, angajatorul cere actele personale si actele de studii traduse (traduse autorizat sau legalizat, dupa caz).

Solicitari pentru traduceri din limba germana in limba romana avem si din partea clientilor ce au studiat/participat la diferite cursuri, seminarii, conferinte  in Germania sau Austria si doresc traducerea documentelor obtinute in aceste tari pentru a le prezenta in Romania angajatorului/la universitate etc.  Echivalarea in Romania a studiilor efectuate in strainatate se realizeaza numai pe baza traducerilor actelor de studii obtinute in tara respectiva.

In afara de cererile pentru traduceri in limba germana venite din partea clientilorce doresc sa se angajeze/stabileasca in Germania, Austria etc, multe comenzi primite in cadrul biroului de traduceri vin din partea clientilor ce isi achizitioneaza autoturisme din Germania, Austria etc. Traducerile actelor auto sunt necesare la Anaf pentru calcularea diverselor taxe.

Pe de alta parte, solicitari pentru traduceri  in si din limba germana, primim si de la companii/investitori germani si austrieci in Romania. Acestia indeosebi au nevoie de traduceri pentru documente tehnice, financiare, juridice, traducerile fiind utilizate in special la licitatii.

Indiferent ca sunteti persoane fizice sau juridice, ca aveti de tradus acte auto/documente de studii/documente din domeniul juridic, financiar, tehnic etc., biroul nostru de traduceri va asteapta comenzile telefonic sau pe e-mail.

Call Now Button
× Live WhatsApp