Traduci la Preturi Mici | 0721.557.975 | contact@biroutraducere.ro
Traduci la Preturi Mici | 0721.557.975 | contact@biroutraducere.ro

Traduceri limba engleza – Birou Traduceri Bucuresti

Limba engleza este o limba vest-germanica ce are origini in Anglia, iar in prezent este limba materna pentru majoritatea locuitorilor din Australia, Canada, Commonwealthul Caraibean (Sri Lanka, Pakistan, Africa de Sud), Irlanda, Noua Zeelanda, Statele Unite ale Americii si bineinteles Regatul Unit. Este limba oficiala sau secundara pentru multe organizatii internationale.

Deoarece este o limba dominanta pe plan international in domeniul comunicarii, stiintelor, afacerilor, diplomatiei, etc., bineinteles ca si in Romania limba engleza este folosita pentru ca persoane din tara noastra sa poata comunica mult mai usor cu persoane din alte tari, fiind deci o limba mijlocitoare atat la nivel inalt cat si in interiorul unei familii, cum ar fi cele formate din sot/ sotie  de origine chineza/africana  si sot/ sotie de origine romana.

Pentru angajare in anumite domenii, profesii sau ocupatii, cunoasterea limbii engleze este absolut necesara si detinerea documentatiei pentru angajare in aceasta limba. De aceea, in capitala noastra exista multe companii orientate catre acest serviciu, de interpretariat si traduceri acte limba engleza. Mai mult de un milliard de oameni din intreaga lume vorbesc engleza cel putin la un nivel de baza. Acest lucru nu este insa suficient atunci cand este vorba despre niste documente sau situatii oficiale; faptul ca este o limba internationala determina necesitatea traducerii de acte din cele mai diverse domenii.

Birou Traduceri Bucuresti, onoreaza clientii cu traduceri autorizate limba engleza, interpretariat si traduceri legalizate limba engleza. Deoarece exista doua tipuri de limba engleza, britanica si Americana, (intre care exista mici diferente de scriere, dar destule diferente de pronuntie), este bine de stiut ca in institutiile de invatamant din Romania se studiaza engleza britanica. De asemenea, traducatorii autorizati de la noi din tara efectueaza de obicei traduceri scrise ale actelor in engleza britanica, indiferent in ce tara sunt solicitate actele traduse.

Desi comenzile pe aceasta limba predomina datorita caracterului international, noi va asteptam cu drag comenzile si pentru alte limbi.

Call Now Button
× Live WhatsApp